Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyö

Tehdään yhdessä turvallinen ja mielekäs arki ikäihmisille.


Tuemme ikäihmisten aktiivisuutta ja mahdollisuutta osallistua liikunta- ja kulttuuriiharrastuksiin. Tiedämme omakohtaisesti, että kynnys lähteä liikkumaan tai harrastamaan saattaa olla suuri, varsinkin yksin. Haluamme tarjota ikäihmisille tukea myös harrastuksiin, jotka tuovat arkeen iloa ja parantavat mielenhyvinvointia, mutta myös fyysistä toimintakykyä. Palvelumme avulla ikäihminen pääsee harrastusten pariin, saa tukea ja seuraa työntekijästämme. Yhteistyö Forever Hämeenlinnan ja Musiikkiteatteri Spektrin kanssa mahdollistaa Unikon työntekijän pääsyn harrastukseen veloituksetta tukihenkilön roolissa. Ikäihmiselle jää maksettavaksi oma aktiviteetti ja Unikko Tukipalveluiden hinta tuntien mukaan. Aina kannattaa huolehtia omasta hyvinvoinnista ja tehdä itselle mieleisiä asioita!

Liikunta

Liikunnan hyödyt ovat merkittäviä jokaiselle iästä riippumatta. Liikkumalla emme pysty pysäyttämään ikääntymistä, mutta jo pienillä teoilla voi olla suuri merkitys toimintakykyyn ja psyykkiseen hyvinvointiin. Liikkuvuuden, tasapainon ja lihasvoiman ylläpitäminen helpottavat päivittäisistä askareista selviämistä.

Ukk-instituutti: Liikunta ja ikääntyminen 2021

Musiikki

Musiikki virkistää ja aktivoi aivoja. Se lievittää stressiä, masennusta, kipua ja tuo tullessaan muistoja, tunteita sekä vilkastuttaa aivojen verenkiertoa. Musiikin avulla voimme vaikuttaa omaan kognitioon ja sillä voidaan jarruttaa muistisairauksien etenemistä.

Aivopankki: Musiikilla jarrutetaan muistisairauksien etenemistä 2021

Tutustu tästä tarkemmin:
https://www.foreverclub.fi

Tutustu tästä tarkemmin:
https://musiikkiteatterispektri.fi

Katso muita palveluitamme tästä!

Tai ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Toimialue: Hämeenlinna, Hattula, Janakkala

Unikko Tukipalvelut Oy 3244947-8

Sähköposti: unikko@unikkotuki.fi

Jessica Salminen: +358503363362

Noora Viitanen: +358503316311